Rett-i-kroppen-suppe

Med ferdig kraft eller buljong er dette verdens enkleste suppe. Siden vi rasper grønnsakene fint trenger de ingen koking, de skal bare trekke i kraften noen minutter.

Til 4 personer

1 liter ferdig kraft
salt
pepper
1 gulrot
1⁄4 sellerirot
1⁄4 kålrot
1 ss persille, hakket
1 ts timian, hakket

  1. Kok opp kraften. Smak til med salt og pepper.
  2. Vask og skrell grønnsakene og riv dem på et rivjern.
  3. Fordel grønnsakene i fire suppeskåler og hell kokende kraft over. Dryss over hakkede urter.

Skrevet av

Andreas Viestad

Andreas Viestad

Andreas Viestad er en norsk forfatter, journalist og matskribent, kjent for sin ukentlige matspalte i Dagbladets lørdagsbilag Magasinet og som spaltist avisa Washington Post. Han er også faglig ansvarlig på Geitmyra matkultursenter for barn som drifter urbandyrking.no

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *